Karriere bei Shure
Karriere bei Shure

System Verification Manager (all genders)

Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter og avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shure's ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af flere nye produkter herunder vores næste generation af konferencesystemer, softwareløsninger.

System Verification Manager (all genders)

Representative Duties

Som System Verification Manager vil du stå i spidsen for et kompetent team på 7 medarbejdere i København, der tester og validerer vores konferencesystemer samt yder support til vores interne supportgrupper. Globalt står System Verification for kvalitetssikring af Shures produkter. I København inkluderer det test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikations software.

Du vil få ansvar for at sikre at vores testplaner, -metoder og –processer lever op til Shure's globale kvalitetsstandard. Dine opgaver vil bestå i at lede System Verification lokalt i forhold til design og udvikling af software system specifikationer, testcases og test scripts med det mål at højne kvaliteten af vores test. Du vil hjælpe teamet med at estimere, planlægge og dokumenter opgaver samt - i samarbejde med kolleger i USA og Indien – strømligne vores standarder og processer. Gennem dialog og interaktion vil du støtte op om og styrke samarbejdet på tværs af Shure samt bidrage til at prioritere kortsigtede og langsigtede opgaver. Det forventes at du også er hands-on på opgaver på lige fod med resten af teamet – som tiden giver mulighed for.

Requirements

Du har en bachelor inden for elektroteknologi, IT, Computer Science eller en tilsvarende relevant uddannelse, solid erfaring (+7 år) med software udvikling samt godt kendskab til test af software og systemer. Du har mere end 3 års erfaring med at lede tekniske medarbejdere i en global kontekst og har tidligere opnået gode resultater inden for test og validering. Du har kendskab til Python og automatisering af test. Endvidere er det en fordel, hvis du er bekendt med TestComplete, Quality Center og Selenium.

Du drives af at skabe resultater og tror på at vi i fællesskab kan højne standarden inden for test. Du går ind for dialog og støtter op om dit team, så den enkelte kan yde sit bedste. Du er god til at lytte og stille spørgsmål, så alle nuancer af en given problemstilling bliver belyst. Som person er du fokuseret og har øje for detaljer. Du er struktureret og har en analytisk tilgang til test. Du ser muligheder i de udfordringer, som dagligdagen byder på, og har lyst til at indgå i samarbejde, der spænder over forskellige kulturer og landegrænser. Da vi er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

We offer

Som System Verification Manager kan vi tilbyde dig udfordrende opgaver i en global organisation inden for test af systemer, kvalitets standarder samt indflydelse på de løsninger og metodikker vi anvender. Du vil blive en del af et professionelt team med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden.

I Shure sætter vi stor pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger, og vi er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Vi tilbyder dig en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et inspirerende arbejdsmiljø, gode kolleger samt en individuel lønpakke – med pension og helbredssikring - i henhold til kvalifikationer.

How to apply

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte

Bettina Markussen , email: bettina@mpeople.dk or call +45 29684689
Shure - Sound Extraordinary